Yrittäjät

Yksityinen kuntosali, jossa voit keskittyä treeniin

Ylöjärven Soppeenmäellä sijaitseva 300 neliön kuntosali tarjoaa sinulle mahdollisuudet liikkua ja huoltaa itseäsi kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti. Palveluissa on huomioitu niin treenirauha, nousujohteinen kehittyminen kuin oikeat treenitekniikat. Lisäksi tarjoamme lihashuoltoa hieronnan merkeissä, sekä Inbody-kehonkoostumusmittaukset motivoimaan tavoitteisiisi pääsyä pitkäjänteisesti.

Valmentajinasi toimivat ammattitaitoiset Kivatreeni-yrittäjät Johanna ja Bero.

Johanna

Personal Trainer 2015, Trainer4You
Kuntosalivalmentaja 2015, Trainer4You
Ravintovalmentaja 2015, Trainer4You
Voimavalmentaja 2018, Spartanacademy
Koirahieroja 2018, Koirakuntosali
Hierojan ammattitutkinto 2019, Pirkanmaan urheiluhierojakoulu
Kahvakuulaohjaaja 2020, Spartanacademy
Sovellettu biomekaniikka goes to fitness level 1. 2020, Bodyfysio
Sovellettu biomekaniikka goes to fitness level 2. 2021, Bodyfysio
Voimanoston valmentaja 1. koulutus 2022, Suomen voimanostoliitto
Mobilisaatiokoulutus lanneranka 2023, Seppo Pasanen
Mobilisaatiokoulutus alaraajat 2023, Seppo Pasanen
Mobilisaatiokoulutus olkapää ja hartiarengas 2023, Seppo Pasanen
Mobilisaatiokoulutus rintaranka ja kaularanka 2023, Seppo Pasanen
Purentaelimistön toimintahäiriöiden manuaalinen hoito 2023, Samuli Sairiala
Sovellettu biomekaniikka goes for fitness level 3. 2024, Bodyfysio
Ortopedinen osteopaatti 8/2024 ->, OOKK

"Liikkuminen voi olla mitä vaan. Kunhan liikkuu"

Olen 39-vuotias Ylöjärvellä asuva ikuinen tamperelainen. Lapsuudessani ja nuoruudessani omat hevoset oli iso osa arkea, mutta kuntosalille eksyttyäni noin 25 vuotiaana, oli se menoa. Ensin tosin kävin parilla ryhmäliikuntatunnilla ja muistan ihmetelleeni jo silloin, että kuinka treenaajien tekniikoita ei katsota yhtään. Liikkeet tuntui itsestä pahalta mm. alaselässä. Tärkeintä tuntui olevan vain musiikin tahdissa pysyminen. Todella pian menin salin puolelle treenaamaan itsenäisesti, jossa pystyin laitteilla aloittamaan turvallisen treenaamisen ilman kipuja. Pikkuhiljaa aloin etsimään lisää tietoa kehonrakennustyyppisestä treenaamisesta ja tein itselleni ohjelmia. Ymmärsin onneksi heti alussa ravinnon merkityksen, jolla oli iso osa siihen, että tulostakin alkoi tulla melko nopeasti. Se motivoi jatkamaan ja innolla odotin aina treeneihin lähtöä. Hevoset jäivät kokonaan siinä vaiheessa kun alkoi harmittamaan tallille meneminen, kun sen takia joutui jättämään salitreenit väliin. Nykyään treenaamiseni on hyvin erilaista. Treenaan niin kuin Bootcamp -treeniryhmäni; monipuolisesti kaikkia osa-alueita, jotka pitävät kehon liikkuvuuden, kestävyyden ja voiman osa-alueet kunnossa. Joskus on kiva tehdä oikein kunnon ”en kävele kahteen päivään” -jalkatreeni, joskus on kiva vaan lähteä metsään polkujuoksemaan. Ihmisen anatomia on kiinnostanut aina, ja koska aivokapasitetti ei riitä lääkärin opintoihin, kouluttauduin hierojaksi. Hierojan työ tuo hyvin tasapainoa treenien ohjaamiselle, ja siinä pääsee eri tavoin auttamaan ihmisiä parempaan olotilaan. Ja näissä molemmissa töissä pystyy hienosti hyödyntämään toistensa koulutuksia. Syksyllä 2024 aloitan ortopedisen osteopaatin -opinnot töiden ohessa.

Bero

Henkilökohtainen motto:
– NO PAIN, NO GAIN –

Salin suurkuluttaja
Hierojan ammattitutkinto 2019, Pirkanmaan urheiluhierojakoulu
Voimanoston valmentaja 1. koulutus 2022, Suomen voimanostoliitto
Mobilisaatiokoulutus lanneranka 2023, Seppo Pasanen
Mobilisaatiokoulutus alaraajat 2023, Seppo Pasanen
Mobilisaatiokoulutus olkapää ja hartiarengas 2023, Seppo Pasanen
Mobilisaatiokoulutus rintaranka ja kaularanka 2023, Seppo Pasanen

"Huumorintajuinen piiskuri"

Olen 34-vuotias Ylöjärvellä asusteleva salin suurkuluttaja. Olen urheillut koko ikäni, ja sitä kautta kiinnostuin myös kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista enemmän. Olen itse saanut apua ongelmiini hyvinvoinnin ammattilaisilta ja nykyään olen yksi heistä. Salilla tuli nuorena oltua liian malttamaton ja tekniikka jäi taka-alalle. Mitä enemmän rautaa sen parempi ja ”kovempi” jätkä. Kaikki tänne nyt asenne, ei palvellut muutamaa vuotta pidemmälle, seurauksena tyypille olkapää vamma. Vaivasta toivuttua ja kuntoutuksen jälkeen, lakki nöyrästi käteen ja apua pyytämään salin PT:ltä. Sillon en ymmärtänyt liikkeiden ja tekniikoiden tärkeyttä vaan ihmettelin: miksi ei laiteta enempää rautaa. Seuraava lause muutti näkökulmani treenaamiseen: ”sitten kun osaat nostaa puhtaasti, saat lyödä vaikka kaiken raudan tankoon mitä salilta löytyy”. 4 kuukaudessa pääsin samaan rautaan mitä ennen olkapäävammaani. Huomasin samalla olkapääni olevan kivuton nostossa ja tajusin puhtaasti nostamisen tärkeyden.

Hierojana hoidan asiakkaat yksilöllisesti ja pyrin aina selvittämään ongelman syyn. Ongelma ei ole aina siellä mihin sattuu, vaan voi johtua aivan muualta. Pitkän voimailutaustan omaavana ja kokoni ansiosta pystyn myös voimakkaampaa käsittelyä tarvitsevat asiakkaat hoitamaan ammattitaidolla. Muistetaan kuitenkin, että liikaa on liikaa. Treenitaustani ja koulutuksen takia tunnen hyvin anatomian ja fysiologian. Tästä idea alkoi jakaamaa myös tietoa ja ymmärrystä salin puolella. Aluksi treenasin vain kavereita, sen jälkeen kaverin kavereita ja lopuksi aivan tuntemattomia ketkä halusivat oppia salilla ja kehittämään itseään.

Valmentajana pyrin saamaan treenaajan täyden potenttiaalin irti ja todistamaan jokaiselle, että jos minä pystyn, pystyt sinäkin! Asiakkaan sanoja lainaten: ”huumorintajuinen piiskuri”. Hyvät selitykset uskotaan salilla, tekosyyt on parempi jättää kotiin, kun rautaa nostetaan! Terveenä ja huumorimielessä salilla käynti on hauskaa, kehittävää, töistä ja kotoota irtiottoja.