Kivatreenin Ensiaskel

kivatreenin ensiaskel -valmennusryhmä

-SYYSKAUDELLE ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ-

Oletko treenien suhteen aloittelija? Eikö kuntosali ole tuttu paikka? Koetko kuntotasosi erittäin huonoksi? Tämä valmennusryhmä on sinulle!

Kivatreenin Ensiaskel on matalan kynnyksen valmennusryhmä aloittelijoille tai heille, jotka haluavat kuntonsa puolesta erittäin kevyen aloituksen treeneihin.

Ajankohdat:

-Ryhmä 1. sunnuntaisin klo 16-17 (TÄYNNÄ)
-Ryhmä 2. sunnuntaisin klo 17.30-18.30 (TÄYNNÄ)
– Ryhmä 3. sunnuntaisin klo 19-20 (2 PAIKKAA)

Aloitus 20.8.2023. Ryhmien kesto 9 viikkoa (8 treenikertaa, 17.9. ei ole treenejä); 20.8.-15.10.2023. Syyskauden toinen jakso alkaa 29.10., jolle ilmoittaudutaan erikseen syyskuussa. Aika tarkentuu myöhemmin.

Ryhmään otetaan vain 6 henkilöä, jotta taataan riittävän henkilökohtaisen opastuksen määrä.

Mitä saat?
– helpon startin treenaamisen saloihin, hien kuitenkin myös pintaan
– nipun erilaisia treenejä; jokainen treeni on erilainen
– saman henkisen treeniporukan
– yksityisen treenitilan omalle ryhmälle, jossa ei ole ulkopuolisia häiriötekijöitä
– InBody -kehonkoostumusmittauksen hintaan 10 € (norm. 25 €)
– pääsyn salille omatoimitreenille perjantaisin klo 12-20 ja lauantaisin klo 9-15, sekä salilla olevien valmiiden saliohjelmien vapaan käytön

Ryhmän valmentajana toimii Johanna Kuoso, jolla on usean vuoden kokemus ryhmien valmentamisesta ja useita liikunta-alan koulutuksia ja kursseja.

-Meillä harrastaminen on turvallista. Aina voi kuitenkin esimerkiksi vaikka ote lipsahtaa ja paino pudota varpaille. Jokaisen tulee itse huolehtia mahdollisesta vakuuttamisesta.-

Ilmoittautumalla hyväksyt peruutusehdot: Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 7 päivää ennen kauden ensimmäistä treeniä. Mikäli peruutus tapahtuu 1-6 päivää ennen kauden ensimmäistä treeniä ilman erillistä liikunnan kieltävää lääkärintodistusta, on Kivatreenillä oikeus periä puolet laskun summasta. Mikäli peruutus tapahtuu kesken kauden ilman erillistä liikunnan kieltävää lääkärintodistusta, on Kivatreenillä oikeus periä koko kauden maksu.

hinta 99 €

Lasku ryhmästä tulee sähköpostiin 1.9.2023
Ryhmän voi maksaa myös useimmilla liikuntaetuuksilla.

tule mukaan viettämään aktiivisempaa syksyä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse Johannalta kivatreeni@gmail.com.