Jooga, pilates

Järjestämme vakituntiemme lisäksi mm. jooga ja pilates tunteja

Tulevat tunnit:

Yin Joogat

Sunnuntai 12.5. klo 19-20.30

Sunnuntai 26.5. klo 19-20.30

”Yinjooga on kehoa ja mieltä hellivä ja rentouttava harjoitus, joka toimii vastapainona kiireiselle arjelle ja dynaamiselle treenille. Harjoituksessa tehdään erilaisia erityisesti lantiota ja rintakehän aluetta avaavia asentoja. Asennossa pysytään paikallaan ja hengitetään rauhallisesti usean minuutin ajan. Kehoa ei koskaan pakoteta mihinkään, vaan kaiken tulee tuntua miellyttävältä ja lempeältä.”

Ohjaajana Tuikku.

Pilates

Seuraavat Lauran pilates tunnit ovat kesäkuussa. Päivät ja kellonajat ilmoitetaan toukokuun aikana.

”Kehonhallintatunti, jonka avulla vahvistetaan kehon syviä lihaksia ja venytetään suuria ja kireitä lihasryhmiä. Pilateksessa korostetaan syvää hengitystä liikkeiden aikana. Tavoitteena on harjoittaa pakarat ja keskivartalon syvät lihakset ja löytää ryhti ja voima kehoon.”

Tunti sopii kaikentasoisille.

Ohjaajana Laura Knuuttila.

Paikkavaraukset täältä: https://kivatreeni.com/ajanvaraus/

Varauksen yhteydessä hyväksyt peruutusehdot: Peruutuksen on tapahduttava 24 h ennen tuntia Johannalle numeroon 0405226655. Alle 24 h peruutuksissa tunti on maksettava kokonaan. Paikan voi myös ”myydä” jollekin, jos et itse pääse.

-Meillä harrastaminen on turvallista. Aina voi kuitenkin esimerkiksi vaikka ote lipsahtaa ja paino pudota varpaille. Jokaisen tulee itse huolehtia mahdollisesta vakuuttamisesta.-

HINNAT

Tuikun jooga: 15 € / krt

Lauran pilates: 12 € / krt

Maksutapana käteinen, kortti ja useimmat liikuntaetuudet. 

Ota yhteyttä: kivatreeni@gmail.com.